| Autor |
Mesaj |
Adrian_86
Junior

Data inscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 18 Localitate: Bucuresti |
|
Intalnirea Nationala Club Tigra |
|
O parte dintre voi poate stiti despre aceasta intalnire altii nu ! In data de 04 - 06.09.2009 va avea loc Intalnirea Nationala ClubTigra ! In martie a mai fost o intalnire nationala dar, din pacate, in urma unor neintelegeri, o mare parte din voi nu au reusit sa ajunga ! Locatia intalnirii nationale inca nu a fost stabilita ! Poate va intrebati de ce am facut topicul acesta ? In nenumarate randuri, am incercat tot posibilul sa fac ce a fost "inainte" ! Acesta intalnire poate sa fie un prilej , un eveniment cumplit de frumos al adevaratilor pasionati de opel tigra ! O sa va anunt cand se va stabilii locatia intalnirii ori eventualele "modificari" legate de intalnire ! Pentru orice fel de nalamuriri va rog sa dati un reply !
P.S. Sper sa nu apuce "sughitzul" dupa acest post 
|
|
| 16/06/2009 20:23 |
|
 |
@dy_best

Data inscrierii: 08/Mar/2009 Mesaje: 248 Localitate: CONSTANTA-MEDGIDIA |
|
|
|
Si eu sper sa nu te apuce Cred ca ai facut bine ca ai anuntat acum nu stiu ce zic si ceilalti dar fac si eu o propunere.Daca ati putea sa veniti o parte din voi la mare la un suc mai vorbim una alta.Cred ca ar sta alfel treaba.
|
|
| 16/06/2009 20:43 |
|
 |
Adrian_86
Junior

|
|
|
Intalnirea va avea loc in "centrul tarii" ! De ce s-a ales in centrul ? Sa fie accesibila deplasarea mebrilor din alte colturi ale tarii !
|
|
| 16/06/2009 20:47 |
|
 |
Raluca
Administrator

Data inscrierii: 06/Mar/2009 Mesaje: 511 Localitate: CONSTANTA |
|
|
|
Nu stiu ce sa zic despre aceasta intalnire pentru ca vorbind despre celalalt forum nu stiu daca sa ingropat securea in urma discutiilor ce au fost.Nu cred ca este vreun penis pasionat de tigra care sa nu vrea sa mearga la aceasta intalnire nationala dar problema se pune in felul urmator: cum vom fi priviti si ce vor zice cei de pe club tigra.ro? Adrian are dreptate Ady best , ar trebui sa stam de vorba la o masa rotunda despre aceasta intalnire,nu zic ca nu trebuie sa mergem dar sa vedem ce spun si ceilalti.
|
|
| 18/06/2009 12:40 |
|
 |
Franceska
*

Data inscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 70
|
|
|
|
Eu una sunt de acord ar necesită sa lasam resentimentele....bani sa fie k kre k majoritatea dintre noi ar vrea sa mearga
|
|
| 19/06/2009 08:34 |
|
 |
Adrian_86
Junior

|
|
|
Cum sa fiti priviti ? Cred ca s-ar rezolva destul de multe "lucruri" daca sunteti prezenti acolo ! Va rog sa va ganditi destul de bine ! Nu cred ca o sa se "strambe" cineva daca o sa fiti voi prezenti , asta va garantez ! Poate cu ocazia asta poate o se ingroape securea definitiv si sa fim ce eram altadata !
|
|
| 19/06/2009 12:13 |
|
 |
blackshaddow
Moderator

Data inscrierii: 28/Apr/2009 Mesaje: 355 Localitate: tulcea |
|
|
|
splendid , excepțional , extraordinar ....... filmuletul spune totul
please enjoy
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Yzt0IO_-uDU&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Yzt0IO_-uDU&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
|
|
| 14/09/2009 19:20 |
|
 |
sharky
*

Data inscrierii: 06/Mar/2009 Mesaje: 81 Localitate: Constanta |
|
|
|
da frumoasa intalnire ,dar eu nu cred ca nu se poate numi intalnire nationala 10 tigra !!!!!!!! In Constanta daca imi pun mintea cu Raluca aducem vreo 20,sa fim seriosii
|
|
| 17/09/2009 20:05 |
|
 |
blackshaddow
Moderator

Data inscrierii: 28/Apr/2009 Mesaje: 355 Localitate: tulcea |
|
|
|
hai sa nu fim carcotasi
nu conteaza cate tigre cum si ce fel ci conteaza acel ceva daca ma intelegi 
|
|
| 17/09/2009 21:12 |
|
 |
magnifiqo

Data inscrierii: 08/Mar/2009 Mesaje: 182 Localitate: Only Tulcea |
|
|
|
@blackshaddow : Stai pe treaba ta, ca are sharky o dreptate de primeste 10 de la mine, si il sustin in afirmatia lui. Bun asa bogdanel TATA :D
|
|
| 19/09/2009 00:03 |
|
 |
Raluca
Administrator

Data inscrierii: 06/Mar/2009 Mesaje: 511 Localitate: CONSTANTA |
|
|
|
Frumos filmuletul , cred ca a fost elegant chiar daca au fost putini.Si referitor la discutia voastra baieti , noi aici suntem norocosi ca sunt numeroase tigre , in restul tarii nu e asa ca in cta si mai ales e problema cu criza si poate majoritatea nu au bani sa poata merge la nationala.Eu ii felicit pe Lili si pe cei 2 baieti care sau ocupat de organizare , bv lor .
|
|
| 19/09/2009 11:05 |
|
 |
nagyrz

Data inscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 178 Localitate: constanta |
|
|
|
eu nu pot decat sa-i felicit pe cei de la nationala....adevarul k iti trebuie resurse sa ai pasiunea asta
si nu toata lumea poate sa mearga...important este k se face..
Va mai lipsea un pic de bubuiala.....la asta sunt fff bun.
oricum frumos filmul 
|
|
| 19/09/2009 19:19 |
|
 |
|